Тиждень Безпечного Інтернету 2024!!!

 


Напередодні Міжнародного Дня безпечного Інтернету (6 лютого) 5 лютого у Львівському ліцеї імені Героїв Крут стартував Тиждень безпечного Інтернету, який тривав до 10 лютого. 

Метою проведення цього тижня –  було черговий раз переконати учасників освітнього процесу в тому, що попри неймовірні можливості Інтернету для здійснення відкритів, спілкування, навчання, проведення дозвілля, існують шкідливі інформаційні впливи мережі Інтернет, про які завжди потрібно пам’ятати і знати, як уникнути таких загроз.

Упродовж тижня мої ліцеїсти знайомилися з основними правилами Інтернет-безпеки та проходили квест на онлайн - платформі Interland . Де кожен взвод отримав свідоцтво про Безпеку в Інтернеті.

Провів бесіди: «Моя безпека в Інтернеті»; «Безпечний «Інтернет: за і проти!», «Безпечний Інтернет та соціальні мережі». Ліцеїсти  переглянули  відеоролики: «Безпечний Інтернет», «Інтернет- та гаджетозалежність».  Квест «Безпечний інтернет».

Під час цього тижня  ліцеїсти навчилися краще розбиратися із загрозами, з якими вони найчастіше стикаються в Інтернеті: хто такий булер чи кібербулер, чому не варто реагувати на тролінг, як розпізнати онлайн-шахрая, що таке грумінг та секстинг та ін.  

Щиро вдячний ліцеїстам, що так плідно та активно попрацювали упродовж тижня безпечного Інтернету. Впевнений, що це були корисні хвилини спілкування, а знання та вміння стануть у пригоді всім нам і не дадуть заплутатися у Всесвітній павутині. 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Рейтинг мов програмування за кривою вивчення

Конкурс "Бобер - 2023р."